За нас

    Вече 10 години книжарница „ Перун-ВС”, се стреми да предложи на своите клиенти възможно най-доброто съотношение  качество- цена. Стоките, които предлагаме са утвърдени на пазара  и предпочитани от вас потребителите.

Големият набор от услуги- канцеларски материали, офис обзвеждане, консумативи, аксесоари, книги, изработка на фактури,формуляри и печати, училищно оборудване, спортни артикули, образователни игри и пъзели и поддържането на склад на тези артикули на възможно най- добрите цени   ни прави едни от най-конкурентно способните на пазара в региона на Гоце Делчев.  

При нас  ще намерите най – добрите продукти за офиса и училището.

Канцеларски материали от световно известни и утвърдени марки с доказано качество и произход. Сега за удобство на нашите клиенти предлагаме и on-line  магазин. Тук може да намерите всичко, от което имате нужда за вашият офис, дом и семейство и да се възползвате от безплатната доставка в региона на град Гоце Делчев при поръчка над  50.00 лв. с ддс. също така заповядайте в нашият обект намиращ се на ул. Паул Ленц 2 и да се насладите на голямото разнообразието от стоки и услуги, които предлагаме.